94 leerlingen ontvangen Cambridge Certificate

94 van onze leerlingen hebben vrijdag 3 november hun internationale Cambridge English Certificaat in ontvangst genomen tijdens een feestelijke 'Cambridge Certificate Ceremony'. Deze leerlingen zijn de uitdaging aangegaan om het extra curriculaire vak Cambridge English te volgen. Ze hebben hard gewerkt om hun Engelse spreek-, luister-, schrijf- en leesvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. 

De Swollenaer kwam langs en schreef er het volgende over: 

In de eerste week van juni werd een deel van de school omgebouwd tot officieel Cambridge examencentrum en werden de examens op school afgenomen. De bekende en prestigieuze Cambridge examens bestaan uit vier losse examens, elk gefocust op een van de taalvaardigheden (lezen, schrijven, luisteren, spreken). Alle examens afleggen kost een hele dag. 

Het Cambridge English Certificaat is een leven lang geldig en wereldwijd erkend door overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven. Pier Visser, coördinator internationalisering: “Onze school heeft een sterke internationale focus. Fantastisch dat onze leerlingen hun niveau van Engels nu kunnen bewijzen met een internationaal erkend Cambridge English certificaat.” 

Jannine Marchal, Cambridge Exam Manager van talkingENGLISH: “De enorme motivatie en toewijding van zowel leerlingen als staf hebben dit grootschalige traject tot een groot succes gemaakt. Het examen, dat op school heeft plaatsgevonden, bood de leerlingen een vertrouwde omgeving om te excelleren.”

Vanwege het grote succes van dit schooljaar biedt SG van der Capellen de leerlingen komend schooljaar opnieuw een Cambridge English programma aan.

-Gerard Meijeringh-

Meer weten over ons tweetalig onderwijs?

Lees het verhaal van Marissa en Yasmijn.